Välkommen till Hemköp Hedemora - din trivsamma och lokala matbutik. Vi är stolta över att vara en viktig del av Hedemora-samhället och att kunna erbjuda dig högkvalitativa livsmedel och en personlig handlingsupplevelse.

Vi har dedikerat oss till att uppfylla vårt motto, "LOKALT PÅ RIKTIGT", och detta genomsyrar allt vi gör. Vi tror på vikten av att stödja våra lokala producenter och företag. Därför har vi noggrant utvalt en mängd närproducerade varor och produkter från trakten, vilket inte bara ger dig de bästa smakupplevelserna, utan även stödjer vår gemenskap.

Vårt team på Hemköp Hedemora är här för att göra din shoppingresa bekväm och trevlig. Vi erbjuder en bred variation av produkter, från färska råvaror till välsmakande färdigmat och allt däremellan. Vårt mål är att vara din pålitliga matbutik, där du enkelt kan hitta allt du behöver för vardagen.

Med generösa öppettider, 07-22 varje dag, vill vi vara tillgängliga när du behöver oss. Oavsett om du handlar för veckans middagar eller för att fira speciella tillfällen, kan du lita på att vi har de produkter du letar efter.

Vi är stolta över att vara en del av Hedemora-samhället, och vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig högkvalitativa livsmedel och en personlig service. Tillsammans smakar vi på det som är "LOKALT PÅ RIKTIGT." Välkommen till Hemköp Hedemora!