Vill du vara en del av vårt team på Hemköp Hedemora?

Vi är alltid på jakt efter engagerade och passionerade individer som delar vår kärlek för mat och service. På Hemköp Hedemora erbjuder vi inte bara en anställning, vi erbjuder en möjlighet att vara en del av en nära och stöttande arbetsgemenskap.

 

Varför välja att arbeta hos oss?

  • Lokal gemenskap: Vi är stolta över att vara en del av Hedemora-samhället, och du får chansen att stödja vårt område genom ditt arbete hos oss.

  • Lärande och utveckling: Hos Hemköp Hedemora värdesätter vi din utveckling och ständiga lärande. Oavsett om du är ny inom branschen eller en erfaren proffs, finns det alltid möjligheter att växa och utvecklas.

  • Vänligt och stöttande team: Vi är som en stor familj här på Hemköp Hedemora. Du kommer att arbeta med kollegor som är dedikerade och hjälpsamma, vilket skapar en positiv och stöttande arbetsmiljö.

  • Kundfokus: Vi sätter våra kunder i centrum, och du kommer att ha möjlighet att skapa minnesvärda upplevelser för dem varje dag.

 

Lediga positioner: Vi har regelbundet lediga positioner inom olika områden, inklusive kassapersonal, butikspersonal, och mer. Om du är intresserad av att ansluta dig till vårt team, håll utkik efter våra annonser för lediga tjänster.

 

Ansök nu: Om du delar vår passion för att erbjuda högkvalitativa livsmedel och en utmärkt kundservice, ser vi fram emot att höra från dig. Skicka in din ansökan och CV till info.hedemora@hemkop.se och ange den position du är intresserad av i ämnesraden.

 

Tillsammans skapar vi en fantastisk arbetsplats och en ännu bättre handlingsupplevelse för våra kunder. Välkommen att vara en del av Hemköp Hedemora!